,,Rockstar For Education” – Concert caritabil pentru educația copiilor din satele doljene organizat de World Vision România

Craiova, 07 septembrie –  La început de an școlar, cu mesajul ,,Muzica unește mințile. Educația le deschide.”, World Vision România alături de Cult Music Club, partenerii si gazdele evenimentului, organizează, joi, 15 septembrie, ora 19:30, concertul caritabil ,,Rockstar For Education”. Toate fondurile strânse vor fi direcționate pentru a preveni abandonul școlar și a susține educația copiilor din comunitățile rurale vulnerabile, acolo unde World Vision România desfășoară programe în judetul Dolj.

7 sept. 2022 13:00 | Social/economice | Comentariile sunt închise pentru ,,Rockstar For Education” – Concert caritabil pentru educația copiilor din satele doljene organizat de World Vision România
VIEWS

,,Rockstar For Education” este un concert care îmbină muzica cu educația, două elemente esențiale în dezvoltarea culturală a unui tânăr. Vor urca pe scenă: Liviu Stanciu&Blues Explosion, Risk of contamination, Magazinul de Muzică.  În programul evenimentului, se regăsesc și multe surprize: bursierii programului ,,Vreau în clasa a 9-a!” își vor spune povestea și vor oferi spre licitație obiecte făcute chiar de către ei. Programul de licitatii va continua cu obiecte ale unor  trupe îndrăgite în România: bandana, tricou, bețe, tobă, pene chitara – folosite de solist Cargo în videoclipul Ploaia, licitații obiecte trupa Iris, licitații obiecte trupa Trooper.

De peste 30 de ani, World Vision România ajută copiii și tinerii de la sate să-și continue educația, să fie protejați și să se simtă în siguranță. Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către programele ,,Pâine și Mâine” și ,,Vreau în clasa a 9-a!”, cele doua programe pe care fundația le desfășoară în prezent în județul Dolj pentru a îi ajuta pe copiii din comunitățile rurale să meargă la școală și să își continue studiile mai departe la liceu.

Prin programul ,,Pâine și Mâine”, peste 500 de copii din județul Dolj din clasele 0-IV, din comunitățile Breasta, Predești, Seaca de Pădure, Carpen, Cernătești, Grecești, Coțofenii din Dos, Rojiște primesc o masă caldă zilnic la școală și iau parte la ore de educație remedială. În timpul vacanței de vară se bucură de activități educaționale și recreaționale la ei în comunitate sau merg în excursii, mulți dintre ei pentru prima dată

Prin programul ,,Vreau în clasa a 9-a!” peste 144 de copii din judetul Dolj sunt susținuți pentru a își continua studiile la liceu printr-o bursă lunară, mentorat, meditații, consiliere, donatii de rechizite și tabere educaționale.

Oricine dorește să întâlnească o comunitate de oameni uniți de pasiunea pentru muzică și dorința de a face bine este așteptat să se alăture evenimentului! Împreună îi ajutăm pe copiii de la sat să meargă la școală! Accesul la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile se pot obține de la Cult Music Club, str. C.D. Fortunescu, nr.18, în intervalul 12:00 – 19:30 sau de la sediul fundației World Vision România, Biroul Zonal Dolj, din strada Mircești, bl. M5, apt. 1, în intervalul 09:00 – 17:00,  în ziua evenimentului. Fiecare invitație va avea o donație recomandată de 40 lei. Pentru informații suplimentare puteți suna la 0771.093.676.

Mai multe detalii despre eveniment aici https://fb.me/e/3vkOabe2z

Despre World Vision România

World Vision România este o organizație care desfășoară programe de educaţie, intervenție umanitară de urgență, dezvoltare și advocacy, punând în centrul activității sale bunăstarea copilului. Organizația se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății. Fundația lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen. World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International, prezent în aproape 100 de țări din întreaga lume. În 30 de ani de prezență în România, am ajutat peste 500.000 de copii și adulți, în aproape 500 de comunități din 18 județe.

www.worldvision.ro; http://www.facebook.com/WorldVisionRomania

Comentariile sunt inchise pentru acest articol.