Comunicat de presă Asociația “Oltenia de 10”

30 ian. 2023 16:42 | Stiri | Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presă Asociația “Oltenia de 10”
VIEWS

În perioada martie 2021-martie 2023, Asociația “Oltenia de 10” implementează în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Vidin (Bulgaria) și  Youth Association Feniks (Macedonia de Nord) proiectul  “Platformă educațională pentru utilizarea serviciilor electronice” -finanțat în cadrul programului ERASMUS+ care își propune să faciliteze utilizarea serviciilor e-Guvernare în România, Bulgaria și Macedonia de Nord.

Scopul nostru a fost de a dezvolta o platformă web care conține informații sistematizate despre utilizarea diferitelor servicii online oferite de organizațiile și instituțiile locale și de stat din România, Bulgaria și Macedonia de Nord. Platforma indică nu doar tipurile de servicii electronice oferite, ci prin intermediul unor clipuri video ne arată pas cu pas modul în care aceste servicii pot fi utilizate.

Miercuri, 15 februarie, va avea loc la Hotel Flormang din Craiova, str. Calea Severinului, nr. 7B, un eveniment de prezentare a rezultatelor proiectului la care vor participa și reprezentanți ai partenerilor din Bulgaria, conform agendei atașate. Evenimentul se va încheia cu o cină festivă și socializare.

Cu acest prilej, ne face o deosebită plăcere să vă invităm să luați parte la acest eveniment!

 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Silviu BRATU

Președinte

Comentariile sunt inchise pentru acest articol.